IK HUUR

Sleutels

Je ontvangt steeds alle sleutels van je woning. Wij hebben geen reservesleutel.

  • Sloot je je per ongeluk buiten? Contacteer zelf een slotenmaker. Moet die een nieuw slot plaatsen? Kies een eenvoudig slot. Dat kost je veel minder dan een veiligheidsslot. Ook sleutels laten bijmaken is dan goedkoper. Hou daar rekening mee. Alle kosten zijn voor jou.
  • Woon je in een appartement en sloot je je per ongeluk buiten? Laat een tijdelijk goedkoop slot plaatsen door een slotenmaker. Verwittig ons onmiddellijk. Wij spreken met jou af hoe het verder moet. Misschien heeft jouw gebouw een sleutelplan. Dan laten wij zelf een aangepast slot plaatsen. Alle kosten zijn voor jou.
  • Let op.  Betaal niet te veel. Kies een betrouwbare slotenmaker in je buurt. Zoek je er een via google? De slotenmakers die bovenaan staan zijn niet noodzakelijk de meest betrouwbare.
  • Heb je een woning met een veiligheidsslot en wil je een sleutel laten bijmaken? Zo’n sleutel kost minstens 50 euro en de wachttijd is ongeveer vier weken. Hou daar rekening mee. Vul dit formulier in om een sleutel te laten bijmaken en bezorg ons dit per mail of post. Na ontvangst van je aanvraag laten wij de sleutels bijmaken. Wij verwittigen je zodra de sleutels klaar zijn.
Ga naar de inhoud