NIEUWS

Home / Nieuws / Op 28 april 2021 werd de LMH 100 jaar oud.

En dat vierden we…

Op 28 april 2021 werd de LMH 100 jaar oud.

Op zaterdag 25 september 2021 vierden we dat met de presentatie van ons boek ‘100 jaar sociaal wonen in Lier’. Waar konden we dat beter doen dan in het stadsmuseum van Lier, waar nu de mooie tentoonstelling loopt over datzelfde thema.

Na de toespraken van burgemeester Frank Boogaerts, Hugo Broes, die ons boek voorstelde, schepen voor Toerisme en erfgoed Rik Verwaest en een dankwoord van de voorzitter van de LMH Jan Hauwaert, konden we een kijkje nemen op de zeer interessante tentoonstelling.

Achteraf praatten we nog even na bij een hapje en een drankje.

Natúúrlijk hadden we jou er ook graag bij gehad. Natúúrlijk hadden we graag een groot feest georganiseerd voor jou en alle andere huurders. Maar, … Corona, … weet je wel…

Geen groots feest dus, maar wél een cadeau voor jou. Ons boek.

We zijn er trots op, op ons boek. Het gaat niet alleen over de geschiedenis van onze maatschappij, maar ook over de geschiedenis van onze huurders. Zij vertellen je hún geschiedenis, halen herinneringen op en wat het voor hen betekent om in een sociale woning te wonen.

Huur je bij ons? Dan kan je per gezin één gratis exemplaar afhalen op ons kantoor. Voor niet-huurders kost het boek 25 euro.

Interesse? Vul je aanvraag hieronder in. Pas daarna kan je het boek komen afhalen in ons kantoor.

Neem zeker ook een kijkje op de tentoonstelling ‘100 jaar sociaal wonen in Lier’, georganiseerd door Stad Lier. Het is de moeite waard. De toegang is gratis voor alle Lierenaars.

Gratis deelnemen aan een begeleide fiets- of wandeltocht? Hou deze pagina in het oog.
Neem hier alvast een kijkje in de brochure van Visit Lier.

    Ik reserveer hierbij het boek ‘100 jaar sociaal wonen in Lier’.

    Neem zeker een kijkje op de interessante tentoonstelling. De toegang is gratis voor Lierenaars.

    Ga naar de inhoud