NIEUWS

Home / Nieuws / LMH bouwt eerste eigen sociale woningen in Ranst!

LMH bouwt eerste eigen sociale woningen in Ranst

Werf sociale woningen Ranst

In de Dorpsstraat in Emblem beheren wij al een aantal jaren 14 sociale woningen van het OCMW van Ranst.

Sinds kort staan de eerste eigen sociale woningen in Ranst in de steigers.
In de Ranstsesteenweg naast de watertoren en tegenover de voetbalvelden komen 26 sociale woongelegenheden. Langs de Ranstsesteenweg bouwen we 12 appartementen met één tot drie slaapkamers en een grote ondergrondse parking. In het achterliggende gebied richten we een woonerf (Speltlaan) in, met daarrond drie groepen met telkens vier woningen. Het binnengebied is ontworpen als openbaar groen. Tot slot komen er rechts van het appartementsgebouw nog twee eengezinswoningen. De woningen met twee slaapkamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De grotere woningen met drie slaapkamers zijn bedoeld voor gezinnen met maximaal 6 personen.

Heel het gebied zal doorwaadbaar blijven zodat de bewoners van de achterliggende wijk in de Haverlaan en omliggende straten nog steeds langs het vroegere pad naar de Ranstsesteenweg kunnen doorsteken.

We hopen deze woningen en appartementen te verhuren vanaf 1 februari 2022. Kandidaten kunnen zich nog steeds inschrijven. We verwijzen hiervoor naar de contactgegevens en de rubriek “ik wil huren” op deze website.

Ga naar de inhoud