NIEUWS

Home / Nieuws / Centraal inschrijvingsregister (CIR)

Centraal inschrijvingsregister (CIR)

Kandidatendossier raadplegen

Van 17/11/2023 tot 02/01/2024 kan je je plaats op de wachtlijst niet meer raadplegen. Momenteel haalt de Vlaamse overheid alle gegevens uit onze systemen om die in te voeren in een centraal register. Begin volgend jaar krijgen alle kandidaat huurders een brief met de vraag om het dossier te bevestigen op een aparte website van de Vlaamse overheid. Wanneer je dit gedaan hebt, kan je je dossier raadplegen op de aparte website van de Vlaamse overheid.”

Inschrijven

Inschrijven kan nog steeds. Breng je volledig ingevuld en getekend dossier binnen op één van onze kantoren (Lier of Duffel) en wij zullen dan begin januari volgend jaar je dossier inschrijven op datum dat je dossier volledig was (tussen 17/11 en 2/1). Wil je je inschrijven na 02/01/2024, dan zal je dat moeten doen op de aparte website van de Vlaamse overheid.

In Lier kan men terecht op maandag van 10u tot 12u en in Duffel op dinsdag en donderdag van 9u tot 12u.

Voor meer informatie over het centraal inschrijvingsregister kan je terecht op de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/sociaal-woonbeleid/verhuren/inschrijven/centraal-inschrijvingsregister-cir

Ga naar de inhoud